Algemene Voorwaarden.

Eenvoudig beschreven, dus lees het even goed door.

Gebruiksvoorwaarden

Door te bestellen bij Socialbaas.nl gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

Wij zullen in deze voorwaarden refereren naar "Units", hiermee bedoelen wij de services die wij leveren, zoals:
Volgers, Likes, Views, etc.

1) Door de aard van de services die wij leveren, kunnen wij in de meeste gevallen de resultaten niet stoppen en/of terugdraaien.

2) Het kan voorkomen dat er een deel van de gekochte volgers en/of views wegvallen, in dit geval zullen wij automatisch binnen 24 uur de verloren volgers en/of views weer terugsturen. Duurt het langer dan 24 uur? Neem dan contact op met onze klantenservice.

3) De klant is ten alle tijden verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste informatie. Als de juiste informatie ontbreekt of niet klopt, kunnen wij niet de exacte resultaten garanderen. Geef dus altijd de juiste gebruikersnaam / link naar de pagina op, en zorg dat deze niet op prive staan zoals aangegeven bij het betalingsproces.

4) Socialbaas.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld van eventuele negatieve gevolgen van het gebruik maken van onze services.

5) Wij zullen altijd ons best toen om u zo spoedig mogelijk te woord te staan bij eventuele problemen. Echter vragen wij u, met oog op reactiesnelheid, om rekening te houden met weekenden, vakantiedagen en avonduren.

Levering

1) Tijdens normale omstandigheden zullen gekochte services direct na het bestellen worden verstuurd. Dit betekend echter niet dat direct alle units op uw profiel verschijnen. Met name als u een grote bestelling heeft gedaan, kan het uiteraard even duren voordat de volledige bestelling is verwerkt. Dus hoewel u vrijwel direct units zal ontvangen, kan het natuurlijk wel even duren voordat alle units ontvangen zijn op uw video, profiel, account etc.

2) In sommige gevallen kan ons systeem vertraagd zijn, waardoor wij de units niet direct kunnen leveren. Als de levering langer dan 24 uur duurt, neemt u contact op met de klantenservice. Zij zullen dan zorgen dat de units alsnog geleverd worden, of een terugbetaling verrichten mocht het eerste niet mogelijk zijn.

3) De levering kan langer duren als u verkeerde/onvolledige informatie aan ons heeft verstrekt. Bijvoorbeeld een verkeerde gebruikersnaam, link naar een YouTube video, etc. Ook kan er vertraging ontstaan als u uw account of video op prive heeft staan. In deze gevallen heeft u tevens geen recht op terugbetaling, omdat beiden duidelijk zijn omschreven op de website en tijdens het betaalproces.

Terugbetaling

1) Wegens de aard van de services, en het feit dat de services/producten/units die worden verkocht op Socialbaas.nl digitaal en niet terug te draaien zijn, kunnen wij in de meeste gevallen geen terugbetalingen verrichten. Als u uw units niet heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met de klantenservice, en zij zullen ervoor zorgen dat u de units alsnog ontvangt, of anders (indien dat niet mogelijk is) een terugbetaling ontvangt.

2) U heeft geen recht op terugbetaling als units van uw account verdwijnen. Bijvoorbeeld het verliezen van gekochte volgers. In dit geval kunt u contact opnemen met de klantenservice, en zullen wij nieuwe units in de plaats terugsturen.

3) Als u units heeft gekocht voor een account, video of ander platform, en u deze vervolgens verwijderd, heeft u geen recht op terugbetaling.

Duizenden klanten gingen je voor, ben je er klaar voor?

Kies een van onze services.

Instagram volgers Nederlandse YouTube views